CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
SESIAPA YANG NAK INFORM APA2
BOLEH HUBUNGI
NO FON : 0146569614
EMAIL : fiqa_2606@yahoo.com
FACEBOOK : Nurul Afiqah Fattin Amat

Cucu Cicit PiekaBoo

Friday, March 11, 2011

CONTEST POSING PALING CUN

Syarat-syarat untuk menyertai contest AIDA AZRYN adalah:-



1.Jadi follower blog Aida Azryn.*tiada unsur paksaan,kalau tak follow pun takpe.Tapi takut nanti korang tak tahu la bila aku akan update siapa pemenangnya nanti. kan? DONE.. 




2.Buat entry mengenai contest ni. DONE

3.Tempek banner contest kat atas ni kat entry korang beserta dengan linkblog aku dan kalau boleh tempek la banner contest atas ni kat sidebar blog korang sekali ye.*Kalau boleh la.. tiada unsur paksaan.. hehe.. DONE


4.Sila tempek gambo korang yang paling cun.Minimum 1 keping gambo dan maksimum 2 keping gambo. Boleh?DONE



4.Tag 3 blogger lain DONE
5.Contest ni untuk girl je ye. Harap maklum. :D DONE
6.Jangan lupa tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni. DONE


Tarikh tutup contest:30 April 2011

SEMUA DAHH SIAP :)


ANDA DITAGGGGGGGGGGGGGGG
SHALICIOUS yg momel
TYRA OMAR yg cun melencun
CIK NAMIA yg cantek
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...