CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
SESIAPA YANG NAK INFORM APA2
BOLEH HUBUNGI
NO FON : 0146569614
EMAIL : fiqa_2606@yahoo.com
FACEBOOK : Nurul Afiqah Fattin Amat

Cucu Cicit PiekaBoo

Sunday, June 12, 2011

STUDY and LOVE?

Kambing biri2 makan plum,
Assalammm..

Im proud to be in UiTM.. Kenapa??
Rahsia.. hahaha~ Panjang lebarrrr nanti explaination.
Ok.. Im on of those guys out there yg nda mau masuk UiTM before.. Especially UiTM Sabah..
Tp smua tuu mindset ja.. Something yang nda sepatutnya..
Suda masuk truss.. wowwwhh.. Nda mau keluar. hehe... 

Saya dapat course???
DIS.. Course yg sy ndamau sebenarnya..
Pilihan ke 5 tu dalam UPU.. Tu pun satu mindset yang salah..
Sy sepatutnya bersyukur dan berusaha untuk masuk fisioterapi evennnnn sy dapat diploma sains..
n bukan diploma fisioterapi.. Sebab bkait juga dua benda tu kan??

Ni logo untuk my class.. AS1201A1
lawa nda???? :p 

Jangan lah beza2 kan Diploma, Matriks, Form 6 & Asasi ok???
Sebab.. we know our limits.. we know what we want..
You cant ask us to do something we don't want to.. just watch us doing what we like..

And one more.. For guys out there..
Jangan la bha marah gf2 kamu kalau dorg bz dgn study..
Kalau dorg sentiasa bkawan dengan fizik, bio, kimia, math lebih dari kamurang..
Kalau dorg berdating kehulu kehilir dengan buku2 tebal dorg..
Dont be mad if they fall in love with their subjects..

guys~ don't be jealous of we girls put our studies on top of you~ Its the only thing that would not leave us like a hanging rope.. :)

p/s : Thank god my firdaus tida mcm tu.. He is very supportive.. And we promised to walk together heading the path of success... 

1 comment:

  1. hohoho its reality nowaday ramai perempuan lgi hebat dri lelaki T.T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...